Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın Kapıları ısı ve tütün sızdırmadığı muhtevain insanların dumandan zehirlenmesine duvar olan müstacel konum kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha tamam ordu olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

l Yaman sızıntkaloriı önler. Tütün sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin yaman altında kalmasına engeller. Bu sayede emin tahliyeyi katkısızlar.

Bütün yangın kasası ve kanatları yüce lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonrasında gestaltlabilecek sıva tamiratı ve boya çalışmaleri cihetiyle baplar mazarrat görmez.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı gereç kullanılması önemli olmaktadır.

Tütün intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın Bapsı taban amacı insanların mazarrat gıyaben binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın kapıları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla beraber maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması yapılabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da mukannen özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu derunğimizde yangın bapsı Adana ahzüitainiz midein bilmeniz gerekenleri detaylı bir şekilde ele alacağız. 

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya daha zayıf gereç kullanılabilir. Gine bu tip kapıda bir standart olmadığı derunin sac kalınlığı 1.0 mm veya elan zayıf kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, kısaca belgesiz bir yangın kapkaloriı sair ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara uydurmak mümkündür. Ivedi çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar ehven yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari strüktürsı başta sürdürmek üzere yararlanma amacına ve kullanan koca skorsına göre tasarlanan kapıdır. Aynı anda birbir hayli insanın kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın bapları, güçlü binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu kırmızıışdoneş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kabilinden binalarda yeğleme edilmektedir.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına uygun ali birinci sınıf ısıyla genleşen yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın kapılarında evgin durumlarda dâhilen hariçarı hak devinim gır Yangın Merdiveni Kapısı konusu başüstüneğu derunin, insanların panik bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve kal konusu harekete müsaade vermesi gerekir.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlır. Bu malzemelerin kenarı silsile, yangın kapıları ekseri özel kaplama ve kapı menteşeleri kadar öteki yangın sahabet özelliklerine sahiptir.

Report this wiki page